O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Vidimo se 19. januarja 2015!

Kategorija: Slovenija | Datum objave: Monday, 22. 12. 2014 | Avtor:

Ekipa E-demokracija.si se do devetnajstega januarja 2015 poslavlja in vam želi vesele praznike in srečno novo leto. Za zadnjo letošnjo edicijo pa se sprehodimo še bo desetih najbolj branih objavah letošnjega leta.

Na prvem mestu je intervju z bivšim informacijskim pooblaščencem, Natašo Pirc Musar. Na drugem mestu je bila napoved o celoviti prenovi državne informatike iz začetka leta. Kot tretjo najbolj zanimivo vsebino ste izbrali članek o težavah uvajanja brezplačnega brezžičnega omrežja v Ljubljani.

Na četrtem mestu je pristala lestvica najbolj priljubljenih politikov na družabnem spletu, na petem pa novica o švedski podatkovni bazi kriminalnih dosjejev. Na šestem mestu je pristala novica o človeku, ki lahko izklopi internet, na sedmem pa razkritje o policiji, ki je nelegalno pridobivala informacije o uporabnikih medijskih portalov.

V zadnji trojki se je na osmem mestu znašla novica o posvetu glede vlaganj v razvoj informacijske tehnologije, na devetem novica o odpravi obvezne hrambe prometnih podatkov, na zadnjem mestu najbolj branih vsebin pa novica o posledicah ukinitve direktive v slovenskem prostoru.


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt