O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Kdo trka? Fašizem.

Kategorija: Kolumna | Datum objave: Sunday, 20. 05. 2012 | Avtor:

Pogosto se vprašam od kod izvirata sovraštvo in prezir Slovencev do vseh, ki razmišljajo, izgledajo ali živijo drugače od večine. Po zadnjem obisku praznika osvoboditve v Avstriji, ki je trajal ves teden in se zaključil s komemoracijo v koncentracijskem taborišču Mauthausen, mi je postalo jasno.

Kolumnisti portala E-demokracija.si

Miha Jesenšek je strokovnjak za nove medije in spletna družbena omrežja. Vodi moštvo Mislim, torej sem, ki se ukvarja s spletnimi strategijami in raziskovanjem v družboslovju.
Sandra Hrvatin je doktorica komunikologije in predstojnica oddelka za medijske študije na Fakulteti za humanistične študije v Kopru.
Karmen Špiljak je svobodna spletna urednica in načrtovalka spletnih mest. Ukvarja se s pisanjem za splet, spletnimi skupnostmi in neformalnim izobraževanjem.
Lenart J. Kučić je novinar Sobotne priloge. Ukvarja se s telekomunikacijsko industrijo, politiko in vplivi novih tehnologij.

O kolumnah

Na portalu E-demokracija.si vsak teden objavljamo razmišljanja dr. Sandre Hrvatin, Lenarta Kučića, Mihe Jesenška in Karmen Špiljak.

Kolumne se dotikajo področij tehnologije, politike, spletne komponente obeh fenomenov in novih medijev.

Kolumnisti se honorarju odpovedujejo v prid Amnesty International Slovenija, Unicef Slovenija in Rdečim noskom.


Arhiv vseh kolumen

Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt